Lights Off
fik dritat
f share

Saturday, September 15, 2012

shiko bigbrother albania

Per te pare bigbrother albania live online ne web mjafton te klikoni mbi menune tone mbi emrin e kanalit .www.live-bba.com do te jete gjithmone live ne trasmetime te tilla.Nje trasmetim eksluziv dhe nje stream te shkelqyer.Na ngel vetem tju urojme nje shikim te kendshem.