Lights Off
fik dritat
f share

Banoret e big brother Albania 7

Banoret e big brother albania 7.

Banoret e big brother Albania 6

Banoret e big brother albania 6.

BIG BROTHER ALBANIA 6

BigbrotherAlbania live-Stream

BigBrother Albania online

Big brother Albania in stream

Big Brother Albania live streaming

Kanali i pare live ne streaming per BigBrotherAlbania.

Vellai i madh

Syri i vellait te madh.

Te rejat mbi big brother Albania 6

Ngjarjet e dites ne shtepine famose te big brother .

Friday, February 21, 2014

Big Brother Albania 7

Big Brother Albania 7 fillon me date 21 shkurt 2014.Nje eveniment i bere si cdo vit nga paketa e mirenjohur Shqiptare "Digitalb".Ju ftojme ta ndiqni live ne internet ne streaming ne 2 kanalet e perkushtuara 24 ore live ne kanalin 1 dhe kanalin 2 qe i gjeni ne butonat perkates

Per te rejat e perditshme qe ndodhin ne shtepine e bigbrotherit perdorni websitin zyrtar me ane te ketij linku http://bigbrother.top-channel.tv/7/
Wikipedia link